Els capgrossos

Digueu-me observador, però he detectat que últimament hi ha moltes noticies o rebombori amb personatges diversos que apareixen com bolets amb actuacions cada cop més inversemblants. Segurament vosaltres també n’heu sentit o vist; estic parlant de “cara-anxova” o “galetes amb pasta de dents”.

És de rebut, que hom crea contingut, vol que aquest tingui la màxima repercussió. Per aconseguir s’intenta cridar l’atenció amb un títol més o menys enginyós i fins i tot incloent-hi un suculent esquer que ni de bon tros es correspon amb  el contingut. De fet aquestes petites trampes ja havien fet minvar les nostres expectatives a qualsevol titular.

Els creadors de contingut ja han utilitzat tot tipus de trucs, maniobres i equilibris; però veuen com les seves preses s’adapten amb facilitat al medi. Així doncs en un sistema de supervivència total, l’evolució humana comença a produir un nou esser incapaç de saciar la necessitat de clics i viralitat, sense cap tipus de mania ni pudor per fer el que sigui i com sigui, només amb una finalitat: Veure qui fa el cap més gros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s