L’hora de la gent normal

A internet tothom queda fascinat per els números que aconsegueixen moure els “nous famosos“, youtubers amb milions de visites, instagramers amb muntanyes de likes o bloggers amb molts seguidors.

Com és que les noves generacions ja no miren la televisió o la miren cada cop menys? Deixant a banda la diferencia tecnològica que et permet veure el que vols i quan ho vols, tots aquests “nous famosos” són completament diferents dels “antics famosos” que ocupen la majoria de la franja horària, i que ho són per una herència ja molt rebuscada.

Els nous èxits a la xarxa són gent normal. Des de nois que expliquen les seves vivències en les partides de l’últim joc que hi ha al mercat, fins als que fan fotografies de menjar o de la seva mascota.

I es que en aquesta nova societat digital, qualsevol pot esdevenir un punt de referència. El qui ja no és el més important i si que ho és el què. I això es pot veure a ràpidament veient la majoria dels mal anomenats “influencers“, que ho son perquè el contingut que comparteixen a la xarxa és entretingut, diferent, interessant…

Quantes vegades has repetit “Avui no fan res” mirant la televisió? Doncs a la xarxa si que hi fan coses i si no les fa “aquest” les fa “aquell”. I si ningú fa allò que a tu t’agrada, sempre ho pot fer un mateix i esdevenir un nou referent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s